Από δυο χωριά χωριάτες έγιναν τα «Καρντάσια» Μπουτάρης-Γκιουλέκας!!!!

Σφοδρά πυρά εκατέρωθεν με χαρακτηρισμούς όπως ανίκανος, θλιβερός,τρελός!

​Από δυο χωριά χωριάτες έγιναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή μια δήλωση του πρώτου περί ανικανότητας του … δεύτερου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Μπουτάρης επιτέθηκε εναντίον της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο και του επικεφαλής της Κώστα Γκιουλέκα.

«Δεν μπορεί να είναι υφυπουργός Παιδείας και ταυτόχρονα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο», είπε και κατηγόρησε τον κ. Γκιουλέκα και την παράταξη του για ανικανότητα. Ο κ.Μπουτάρης πήγε μάλιστα το θέμα λίγο παρακάτω, αναφέροντας πως σε ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο κ.Σαμαράς, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος, του ζήτησε να «βάλει χέρι» στον κ. Γκιουλέκα.

«Εγώ είμαι με το κουβέρνο», ανέφερε ότι είπε στον κ. Σαμαρά ο κ. Μπουτάρης και του ζήτησε να ικανοποιήσει αιτήματα του σχετικά με το λιμάνι και άλλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.

Γκιουλέκας: Θλιβερός ο Μπουτάρης

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Γκιουλέκα για το «στόλισμ��» από τον δήμαρχο!

«Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης», απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

«Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει. Με τα καμώματά του έχει κουράσει. Σίγουρα, τα όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό. Όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή», τόνισε σε γραπτή δήλωση ο κ. Γκιουλέκας.

"Συγγνώμη... Κώστα"

Τελικά το θέμα, προς το παρόν τουλάχιστον, έληξε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ζητάει «συγγνώμη» από τον Κώστα Γκιουλέκαγια τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για το πρόσωπο του.

Στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι ήταν «ατόπημα» του όσα είπε εις βάρος του υφυπουργού Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, Κ. Γκιουλέκα, και εξήγησε πως δεν εννοούσε όσα είπε και απλώς τα ανέφερε πάνω στην κουβέντα!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top