Εκδηλώσεις εναντίον της βίας σήμερα από τη ΝΔ με σύνθημα «φθάνει πια!»

Παπαμιμίκος: επικίνδυνη η θεωρία της καλής και κακής βίας

Σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό σύνθημα “φτάνει πια”, στο πλαίσιο ��ων πολιτικών δράσεων εναντίον της βίας που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, σε μια συμβολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στο Πάρκο Ελευθερίας, σχηματίστηκε από εθελοντές μια αλυσίδα με το κεντρικό σύνθημα “φτάνει πια” και διανεμήθηκε σχετικό έντυπο υλικό.

Ανάλογες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκαν σε έντεκα πόλεις, ενώ διανεμήθηκε έντυπο υλικό σε συνολικά 52 πόλεις. Μετά το τέλος της εκδήλωσης στην Αθήνα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανθρώπινες αλυσίδες για την προστασία της Δημοκρατίας, της σταθερότητας, της ασφάλειας του κάθε πολίτη. Να απαλλάξουμε τον τόπο από την επικίνδυνη θεωρία της “καλής” και “κακής” βίας. Να χτίσουμε μια νέα κουλτούρα σεβασμού στον άνθρωπο και τους δημοκρατικούς θεσμούς.Να πούμε όλοι μαζί “φτάνει πια”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top