Επιστροφή στο ‘ 67 και να μπουν με τανκς στη Βουλή ήθελαν οι Χρυσαυγίτες !

Εκπαιδεύονταν με... αρνιά σε μαζικές σφαγές σύμφωνα με μάρτυρα!

Νέα αποκάλυψη-σοκ για τη Χρυσή Αυγή, από προστατευόμενο μάρτυρα, τον τέταρτο στη σειρά από τους πέντε που έχουν καταθέσει, ο οποίος έκανε ευθείες αναφορές σε επιδίωξη της Χρυσής Αυγής να καταλύσει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Ο μάρτυρας υποστηρίζει χαρακτηριστικά ότι στελέχη της Χρυσής Αυγής δήλωναν για τις προθέσεις τους: «Θα μπούμε με τα τανκς στη Βουλή»! Με βάση την φράση αυτή θα μπορούσε σύμφωνα με δικαστικές πηγές να ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος – που είναι ένα βαρύτατο κακούργημα – όπως και για προπαρασκευαστικές πράξεις με τον ίδιο στόχο.

Με βάση τη συγκεκριμένη κατηγορία θα μπορούσε θεωρητικά να στηριχθεί και μία ενδεχόμενη δίωξη κατά του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αν και από άλλους νομικούς κύκλους το συγκεκριμένο σενάριο θεωρείται «ακραίο», με τα υπάρχοντα στοιχεία τουλάχιστον.

Σε κάθε περίπτωση, δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι τώρα ουσιαστικά αρχίζει η κύρια ανάκριση, ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ότι πιθανότατα θα δουν το φως της δημοσιότητας πολλές ακόμα συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Ο μάρτυρας, φέρεται να κατονομάζει κατηγορούμενο στην υπόθεση βουλευτή ως εκπαιδευτή στελεχών της Χρυσής Αυγής «στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών». Μάλιστα, φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι πραγματοποιούνταν εκπαιδεύσεις σε… μαντριά περιοχών της Αττικής (Μαλακάσα κλπ) όπου οι εκπαιδευόμενοι προέβαιναν «σε μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα»!

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και σε επεισόδια στο παλαιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους, τον Μάιο του 2009, όπου είχαν καταφύγει παράνομοι μετανάστες και στα οποία μετείχαν τέσσερις σήμερα βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι συγκεκριμένοι είχαν ανέβει στην οροφή του κτιρίου της Χρυσής Αυγής που ήταν ακριβώς απέναντι από το Εφετείο και έριχναν αυτοσχέδιες ρουκέτες, οι οποίες είχαν μέσα σκάγια που διασκορπίζονταν και χτύπαγαν περισσότερους στόχους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών αλλοδαπών.

Αναφέρθηκε επίσης σε «γενική κεντρική εντολή» για τις επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών και υποστήριξε ότι η οργάνωση διαθέτει βάση δεδομένων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές με έμπειρους τεχνικούς και χάκερ οι οποίοι συχνά επιτίθενται σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου και σε άλλες εχθρικές προς αυτούς ιστοσελίδες».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top