Σαμαράς και Δένδιας τράβηξαν όλα τα βλέμματα-Δείτε γιατί...

Στον αγιασμό της βουλής

Σαμαράς και Δένδιας τράβηξαν όλα τα βλέμματα-Δείτε γιατί...

​Μια συμβολική κίνηση του πρωθυπουργού και του υπουργού δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη αμέσως μετά τον αγιασμό στη βουλή τράβηξε όλα τα βλέμματα!!!

sami-dendias.jpg

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας βγήκαν μαζί από την Ολομέλεια της βουλής, προχώρησαν και βγήκαν μαζί πεζοί μέχρι το φυλάκιο της Βας.Σοφίας! Η κίνηση αυτή, όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκομένους, σε μια τόσο καυτή περίοδο γι�� το πολιτικό σύστημα! Ο πρωθυπουργός διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με το έργο και την στάση του Ν.Δένδια. Η εικόνα στα πλάνα που θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του star τα λέει όλα!

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των κυρίων Σαμαρά-Δένδια, οι οποίοι θα συζητήσουν κυρίως για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αλλά και για τα νέα στοιχεία που έχουν δώσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες και για άλλους βουλευτές του κόμματος πέραν των συλληφθέντων.

Ο κ. Δένδιας αναμένεται να αναφερθεί και στην εξέλιξη των ερευνών της ΕΛΑΣ και για το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που όπως φαίνεται από το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και τις καταθέσεις νέων μαρτύρων, ενδέχεται να υπάρχει στην Αττική αλλά και σε μοναστήρι στην περιοχή της Κορίνθου.

Βίντεο STAR Εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top