Έρχονται απολύσεις στους δήμους: Δες ΕΔΩ αν κινδυνεύει η θέση σου

Στα σκουπίδια τα όνειρα των υπαλλήλων για χάρη των ιδιωτικών εταιριών!

​Άσχημα μαντάτα περιμένουν χιλιάδες εργαζόμενους που φροντίζουν για καθαριότητα των δήμων μας!!!

Σύμφωνα με το «aftodioikisi.gr», η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την κατάργηση των υπηρεσιών καθαριότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ανάθεση του έργου σε ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες θα εξυπηρετούν τις ανάγκες καθαριότητας που έχει στο σύνολό του το Δημόσιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει εκτίμηση δημοσιονομικού κόστους/οφέλους από μια τέτοια «διευθέτηση» και κρίθηκε ότι είναι συμφέρουσα.Πιο συγκεκριμένα, θεωρείται από κυβερνητικούς παράγοντες ότι, λόγω των απεργιών που γίνονται συχνά με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι δρόμοι σκουπίδια και να ανακύπτουν προβλήματα δημόσιας υγείας, αυτός ο κλάδος είναι απαξιωμένος στα μάτια της κοινωνικής πλειοψηφίας, επομένως δεν θα χυθούν πολλά δάκρυα.

Είναι τυχαίο άλλωστε που στην πρώτη λίστα της διαθεσιμότητας των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων περιλαμβάνονται οι…. καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών;;; Μάλλον όχι!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top