Σώσον κύριε τη…. βουλή σου και ευλόγησον τους Χρυσαυγίτες!!! (ΦΩΤΟ)

Mε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο αγιασμός στο Κοινοβούλιο!

Σώσον κύριε τη….  βουλή σου και ευλόγησον τους Χρυσαυγίτες!!! (ΦΩΤΟ)

​Πρώτη δημοσίευση:10:40

Χωρίς τον αρχηγό Ν.Μιχαλολιάκο και τον «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής Χρ.Παππά και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο στην Βουλή!

Με την Χρυσή Αυγή να είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης και τα «πρωτοπαλίκαρα» της να είναι στα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, ο μητροπολίτης Σκύρου, Σεραφείμ, επικεφαλής μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έδωσε την ευλογία του στους... «ελεύθερους» βουλευτές μας!

Παράλληλα, λόγω των εξελίξεων με το ακροδεξιό κόμμα, οι αστυνομικοί Βουλής είχαν πάρει εντολή να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους ιδιαίτερα στους βουλευτές και της Χρυσής Αυγής και τους συνεργάτες τους.

Τα θεωρεία της Βουλής ήταν κατάμεστα όχι μόνον από συγγενείς βουλευτών, αλλά και από πολλούς δημοσιογράφους ξένων Μέσων Ενημέρωσης με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στα έδρανα βρέθηκαν τα 15 από τα 18 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, ενώ από τον αγιασμό απουσίαζαν 10 βουλευτές!

Όπως αναλυτικά γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, η νέα Σύνοδος της Ολομέλειας της Βουλής, θα επεξεργαστεί τον Προϋπολογισμό του 2014, τον πρώτο -σύμφωνα με την κυβέρνηση- πλεονασματικό Προϋπολογισμό, μετά τον αντίστοιχο του 2001 και το πρώτο νομοσχέδιο κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας (σε συσχέτιση με τη σχετική απόφαση- πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου).

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθούν και πέντε αιτήσεις άρσης ασυλίας κατά βουλευτών.

φωτο :eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top