Ηλίας Κασιδιάρης: Λυπάμαι για τη μάνα του Π. Φύσσα αλλά έχουμε και 'μεις μάνες

"Βόμβες" από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Ηλίας Κασιδιάρης: Λυπάμαι για τη μάνα του Π. Φύσσα αλλά έχουμε και

Την ώρα που Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης ρίχνει… «βόμβες» σε συνέντευξή του.


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μιλάει για όλα ενώ δηλώνει πως αν «χάσουν τον πόλεμο θα ξαναπάρουμε τα όπλα και αντισταθούμε με όλα τα μέσα».

Ο κ. Κασιδιάρης αρνείται για ακόμη μία φορά ότι η Χρυσή Αυγή έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία Φύσσα και δηλώνει πως καταλαβαίνει τη μητέρα του αδικοχαμένου ράπερ αλλά «έχουν και αυτοί μάνες»

«Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε δίκιο είτε άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος- και το μόνο που κάνω είναι ένας νόμιμος πολιτικός αγώνας. Εντάξει; Έχουμε και εμείς μάνες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

"��α κατέβω υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων"

Παρά τις… περιπέτειές του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν το βάζει κάτω και όπως λέει θα «κατέβει» ως υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι στα γκάλοπ της Αθήνας είμαι πρώτος. Φτάνω το 20%. Και βγαίνουν τώρα κάποιοι και λένει ότι τη στιγμή που βρισκόμαστε τόσο ψηλά, που στην ουσία η Χρυσή Αυγή πήγαινε να είναι πρώτο κόμμα εν καιρώ, δίνουνε εντολή μιας δολοφονίας! Να σκοτώσουν έναν καημένο πολίτη στη Β’ Πειραιώς, την ώρα που η Χ.Α πάει να γίνει πρώτο κόμμα. Αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας πολίτης να πιστέυει όλες αυτές τις βλακείες, εγώ τι μπορώ να πω περισσότερο;»

"Ήταν λάθος μου η συμπεριφορά έξω από την Ευελπίδων"

Πάντως, για τις κλωτσιές και την ακραία του συμπεριφορά την ώρα που έβγαινε από την Ευελπίδων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής… μετανιώνει!

«Ήταν λάθος μου. Ήταν υπερβολική αντίδραση. Αλλά ελάτε στη θέση μου. Να σας έχουν πάρει Σάββατο πρωί από το σπίτι σας, να είστε πέντε μέρες στα κρατητήρια, χωρίς να έχετε πράξει το παραμικρό» αναφέρει.

Όσο για τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο του; "Μέχρι μέσα στη Βουλή έχει στα ψηφιδωτά αγκυλωτούς σταυρούς. Κόψε μου εμένα τον ώμο επειδή είναι ναζιστικός ώμος, αλλά ταυτοχρόνα να πάτε να γκρεμίσετε τη Βουλή, τις Καρυάτιδες του Παρθενώνα και πολλά άλλα..." λέει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top