Κεδίκογλου: διαψεύδει ή όχι ο Α. Τσίπρας ότι κατήγγειλε υποκλοπές;

«Πέρασε μία ημέρα και δεν απαντά»

Να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατήγγειλε σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων ότι υποκλέπτονται τηλεφωνήματα, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Είχε προηγηθεί χθες το απόγευμα ανακοίνωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια, η οποία επίσης καλούσε τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει και στην τελευταία περίπτωση να απευθυνθεί άμεσα στη Δικαιοσύνη, ενώ το ΠΑΣΟΚ ζήτησε επίσης να δώσει στοιχεία ο ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς «να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε σήμερα:

«Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;».

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφεραν ότι δεν επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα, ενώ σε αντίστοιχη διάψευση προχώρησαν σε τηλεοπτικές τους εμφάνιση».