Κεδίκογλου: διαψεύδει ή όχι ο Α. Τσίπρας ότι κατήγγειλε υποκλοπές;

«Πέρασε μία ημέρα και δεν απαντά»

Κεδίκογλου: διαψεύδει ή όχι ο Α. Τσίπρας ότι κατήγγειλε υποκλοπές;

Να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατήγγειλε σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων ότι υποκλέπτονται τηλεφωνήματα, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Είχε προηγηθεί χθες το απόγευμα ανακοίνωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια, η οποία επίσης καλούσε τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει και στην τελευταία περίπτωση να απευθυνθεί άμεσα στη Δικαιοσύνη, ενώ το ΠΑΣΟΚ ζήτησε επίσης να δώσει στοιχεία ο ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς «να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε σήμερα:

«Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;».

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφεραν ότι δεν επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα, ενώ σε αντίστοιχη διάψευση προχώρησαν σε τηλεοπτικές τους εμφάνιση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top