Άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο στόχαστρο των ανακριτών

Καταθέσεις μαρτύρων τους εμπλέκουν σε έκνομες δραστηριότητες

Άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο στόχαστρο των ανακριτών

Το κατώφλι του ανακριτή φαίνεται πως θα περάσουν άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων τους εμπλέκουν σε έκνομες δραστηριότητες της οργάνωσης!

Πρόκειται για βουλευτές, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά βάσει των καταθέσεων ενδέχεται να είναι αντιμέτωποι με διώξεις.

Ειδικότερα, οι μάρτυρες που κατέθεσαν στον ανακριτή φέρονται να έχουν δώσει σαφή στοιχεία για εμπλοκή προσώπων που περιλαμβάνονται μεταξύ των ήδη κατηγορουμένων, αλλά και για εμπλοκή βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν αντιμετωπίσει έως σήμερα κατηγορία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, για τον ένα βουλευτή έχουν παρουσιάσει στοιχεία εμπλοκής του και σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το star.gr, ένας άνδρας κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ μία γυναίκα προσήλθε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο το Σάββατο. Την ίδια ώρα, πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο του ανακριτή έχουν φτάσει πολλά αιτήματα προσώπων που επιζητούν να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top