«Παρακολουθούν τα τηλέφωνά μου» ισχυρίσθηκε ο A. Τσίπρας!

Σύμφωνα με την Real News

«Παρακολουθούν τα τηλέφωνά μου» ισχυρίσθηκε ο A. Τσίπ��ας!

Πρώτη ανάρτηση 19.02


Την εντυπωσιακή καταγγελία ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα τα δικά του και του κόμματός του φέρεται να έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News. «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε» αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο κ. Τσίπρας φέρεται επίσης να επικαλέστηκε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το βαλιτσάκι της ΕΥΠ και τον "κοριό" της υπηρεσίας, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος της Χρυσής Αυγής. Για τον ίδιο λόγο ζήτησε από τα στελέχη του κόμματός του να είναι προσεκτικοί για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια

Το δημοσίευμα σχολίασε το γραφείο τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, το οποίο αναφέριε σε ανακοίνωσή του, στο οποίο καλεί τον κ. Τσίπρα να πάρει επισήμως θέση:

"Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί".


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top