Σαμαράς για τα 39 χρόνια ΝΔ: ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να συντρίψουμε το νεοναζισμό

Δήλωση και του Γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκου

Στον αγώνα ��ατά του νεοναζισμού και κατά της βίας επικέντρωσε τη δήλωσή του για τα 39 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς ανέφερε:

«Τιμούμε σήμερα την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Τιμούμε τον ιδρυτή, τα ιστορικά στελέχη, τους αγωνιστές της Παράταξής μας.

Ανανεώνουμε, ταυτόχρονα, τη δέσμευσή μας για νέους αγώνες δημοκρατίας, ανάταξης και ανάτασης της Πατρίδας μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις για να συντρίψουμε τα νεοναζιστικά μορφώματα, να αποκρούσουμε τη βία, να διασφαλίσουμε τη δημοκρατική ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση και να ανακουφίσουμε την κοινωνία μας, δίνοντας προοπτική στο λαό και ιδιαίτερα στη νεολαία μας».

Δήλωση για την 39η επέτειο της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας έκανε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπήςτου κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος ανέφερε:

«Τιμούμε σήμερα την ίδρυση της Παράταξής μας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Τους αγώνες για τη Δημοκρατία, τις αρχές και αξίες, που μας ενώνουν στους ίδιους δρόμους, τους ίδιους αγώνες.

Δεσμευόμαστε, ταυτόχρονα, να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι καιροί και αξιώνουν οι πολίτες για ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ανοικτό σ’ ολόκληρη την κοινωνία, ικανό να βγάλει τη χώρα από τη�� κρίση και να χτίσει τη Νέα Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top