ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Θα ανοίξουν 1.000.000 θέσεις εργασίας –Δείτε σε ποιον τομέα

Εκτός από λάδι και τυρί, θα εξάγουμε λέει και την «Διαύγεια»!!!

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Θα ανοίξουν 1.000.000 θέσεις εργασίας –Δείτε σε ποιον τομέα

Λίγη ώρα μετά τη διαβεβαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω του Star, ότι η "Διαύγεια" θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα και μάλιστα θα αναβαθμιστεί, η υφυπουργός του Εύη Χριστοφιλοπούλου είχε συνάντηση με την αρμόδια για τα ψηφιακά Ευρωπαία επίτροπο Νίϊλυ Κρουζ στις Βρυξέλλες. Η Ελληνίδα υφυπουργός της εξήρε τη χρησιμότητα της "Διαύγειας" λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχει κατοχυρωθεί ως μια από τις καλές πρακτικές στην Ευρώπη».

«Η χώρα μας διαθέτει, υψηλού επιπέδου, ανθρώπινο δυναμικό στο τομέα της πληροφορικής», ανέφερε ακόμη η κυρία Χριστοφιλοπούλου και τόνισε: «Είναι ανάγκη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να αξιοποιηθούν αυτοί οι νέοι επιστήμονες».

1.000.000 δουλειές!!!!!!!!!

Η απάντηση της Ολλ��νδέζας επιτρόπου περιείχε ένα καλό νέο, καθώς είπε πως η Κομισιόν έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός εκατομμυρίου θέσεων εργασίας στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών έως το 2015.

Η συνάντηση των δυο κυριών έγινε για να προσδιορίσουν άμεσους και μεσοπρόθεσμους στόχους και να καθορίσουν το πλαίσιο συνεργασίας τους ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top