Ανδρουλάκης: Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη Δικαιοσύνη το πολιτικό σύστημα

«Να ενοχοποιήσουμε στο υποσυνείδητο του λαού τον νεοναζισμό»

Ανδρουλάκης: Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη Δικαιοσύνη το πολιτικό σύστημα

«Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας του κόμματος με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

«Πρέπει να αντιπαρατεθούμε ιδεολογικά με το φαινόμενο του νεοναζισμού» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος πρότεινε με ευκαιρία την 28η Οκτωβρίου «να ξεκινήσουμε μια καμπάνια ενημέρωσης για το φαινόμενο και τις εγκληματικές συνέπειες που έχει στην ελληνική κοινωνία, το φαινόμενο του νεοναζισμού».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πρέπει να «οχυρωθούν» από το ναζισμό τα σωματεία φιλάθλων, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια και γενικώς ο ελληνικός λαός «ώστε να τις περιχαρακώσουμε και να αντιμετωπίσουμε έτσι το φαινόμενο».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε πρωτοβουλίες για το θέμα αλλά λοιδορήθηκε και κάλεσε το πολιτικό σύστημα να δώσει αυτή τη μάχη «ενωμένο».

«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, ας κάνει αυτή τη δουλειά της και να κάνουμε και μείς τη δική μας δουλειά» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top