Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς: "Η Χρυσή Αυγή θα γίν��ι χείμαρρος και θα σας πνίξει" φωναζε

Την Παρασκευή θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή- ΦΩΤΟ

Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς: "Η Χρυσή Αυγή θα γίνει χείμαρρος και θα σας πνίξει" φωναζε

Πρώτη ανάρτηση: 03/10/2013 21:12

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής (και κατά πολλούς άτυπος «υπαρχηγός» του κόμματος) Χρήστος Παππάς.

1978547.jpg
Ύστερα και από τη δική του μαραθώνια απολογία,η οποία διήρκεσε 6 και πλέον ώρες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του κινήθηκε στο μοτίβο του ισχυρισμού περί πολιτικής δίωξης και της άρνησης των κατηγοριών. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν με βάση το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφορούν στην ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση

1978548.jpg
Πρόκειται για τον τρίτο συνολικά βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μετά τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο και τον Γ. Λαγό, ο οποίος οδηγείται στις φυλακές, ενώ τρεις ακόμη βουλευτές (Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος) έχουν αφεθεί ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους, ενώ εις βάρος τους εκκρεμούν κατηγορίες.

1978549.jpg
Κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο κ. Παππάς φώναζε "Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή.Θα γίνει χείμαρρος και θα σας πνίξει όλους".

1978551.jpg
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και την Παρασκευή θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή. Το πιθανότερο είναι να πάει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ήδη βρίσκονται οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top