Γειτονάκι του Κουφοντίνα και όχι του Τσοχατζόπουλου θα'ναι τελικά ο Μιχαλολιάκος!!!ΒΙΝΤΕΟ!

Στον ανακριτή ο Παππάς - Ιστορική μέρα για την Χρυσή Αυγή

Γειτονάκι του Κουφοντίνα και όχι του Τσοχατζόπουλου θα

​Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και φερόμενου ως υπαρχηγού της οργάνωσης Χρήστου Παππά ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

«Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν» δήλωσε μάλιστα ο κ.Παππάς λίγο πριν μπει στο κτήριο 6 των δικαστηρίων
Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σημείο φώναζαν συνθήματα.
Ο κ. Παππάς είναι ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων βουλευτών του κόμματος που απολογείται.

Από τα έδρανα της βουλής, στα κελιά της φυλακής

Υπενθυμίζουμε πως προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Μάλιστα αυτήν την ώρα οι κύριοι Ν. Μιχαλολιάκος, Γ. Λαγός, Γ. Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος που εμπλέκεται στην υπόθεση οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο οι κύριοι Μιχαλολιάκος και Λαγός να οδηγηθούν στην πτέρυγα, όπου βρίσκονται οι "λαμπεροί" κρατούμενοι των φυλακών όπως ο κ.Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Μάκης Ψωμιάδης, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν τελικά στην γυναικεία πτέρυγα, εκεί όπου κρατούνται οι κατάδικοι της 17 Νοέμβρη, όπως ο κύριος Κουφοντίνας.

metagogi.jpgmetagogi1.jpg

Οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Στον κ. Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

metagogi6.jpg

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέων και ανακριτών προφυλακιστέοι έχουν κριθεί επίσης η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά και φέρεται να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής και ο «πυρηνάρχης» της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης.

Βίντεο STAR εκπομπή ΜΙΛΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top