Χρυσή Αυγή: Από τα κελιά της ΓΑΔΑ... στις κάλπες για επαναληπτικές εκλογές !!!!

Παραιτήσεις μετά τις.... αποφυλακίσεις;

Χρυσή Αυγή: Από τα κελιά της ΓΑΔΑ... στις κάλπες για επαναληπτικές εκλογές !!!!

Μετά τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, σειρά έχουν οι παραιτήσεις, οι .... κάλπες και οι επαναληπτικές εκλογές για την Χρυσή Αυγή! Αυτό αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, ο εκδότης της Real News και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου!!!!

Το σενάριο περί παραιτήσεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, που επικρατούσε πολύ πριν τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις συλλήψεις των βουλευτών, επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, του Ηλία Παναγιώταρου και του Νίκου Μίχου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του κ.Χατζηνικολάου, «σκέφτονται πιο έντονα πλέον, θεωρώντας ότι σήμερα είχαν μια επικοινωνιακή νίκη, την περίπτωση παραιτήσεως ορισμένων εξ αυτών για να οδηγήσουν την χώρα σε αναπληρωματικές εκλογές».

«Η προσωρινή αποφυλάκιση των βουλευτών που εμφανίζεται ως επικοινωνιακό δώρο στην Χ.Α, μόνο δώρο δεν είναι, διότι η εικόνα που εμφάνισαν μετά κλωτσώντας και φτύνοντας τους δημοσιογράφους, βρίζοντας είναι μια εικόνα που τους κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην ελληνική κοινωνία» εκτίμησε πάντως ο κ. Χατζηνικολάου, μιλώντας στην παρουσιάστρια του δελτίου Μάρα Ζαχαρέα.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top