Καμμένος: Να σταματήσει η δυσφήμιση της Ελληνικής ��στυνομίας

«Ανεξάρτητη εξουσία η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστευόμαστε»

«Όποιοι έχουν υποπέσει σε αδικήματα να πληρώσουν σκληρά αλλά να σταματήσει αυτή η δυσφήμιση της Ελληνικής Αστυνομίας» ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

«Είναι δεδομένο ότι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Αστυνομίας, αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θέλουμε την κάθαρση της αστυνομίας και εάν υπάρχουν κάποιοι επίορκοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ζητάμε μαζί με τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκατασταθεί το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκείνοι οι οποίοι έχουν υποπέσει σε αδικήματα να πληρώσουν σκληρά, αλλά να σταματήσει αυτή η δυσφήμιση του Σώματος» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος ζήτησε να σταματήσει να υπάρχει πολιτικός προϊστάμενος και να ισχύσει το αυτοδιοίκητο στην Αστυνομία: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει ένας Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως και τα Αρχηγεία του Λιμενικού, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τα επιτελεία ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ, να τα αφήσουμε στις φυσικές τους ηγεσίες».

Σχολιάζοντας την απόφαση των ανακριτικών αρχών για τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε: «Η δικαστική εξουσία είναι μια ανεξάρτητη εξουσία την οποία εμπιστευόμαστε. Δεν είναι δυνατόν είτε η εκτελεστική εξο��σία, είτε οι πολιτικές δυνάμεις να εμπλέκονται με την δικαστική εξουσία, είτε να της δίνουν εντολές, είτε να την απειλούν, είτε να την χαϊδεύουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top