Κρανιδιώτης για Χρυσή Αυγή: Δικαιολογείται η επιφυλακτική μου στάση

«Στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν θύλακες παρανομίας»

Κρανιδιώτης για Χρυσή Αυγή: Δικαιολογείται η επιφυλακτική μου στάση

Από τον Νίκο Χατζηνικολάου on air ενημερώθηκε ο Φαήλος Kρανιδιώτης για την απόφαση των ανακριτικών αρχών για τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Αυτό είναι κρίση της δικαιοσύνης, δεν το σχολιάζω. Απλά δικαιολογείται η επιφυλακτική μου στάση. Δεν γίνεται να σχολιάζεις δικογραφία που δεν ξέρεις» τόνισε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και στενός φίλος του πρωθυπουργού μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι η φράση του «δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές» αφορά τη βάση της Χρυσής Αυγής και όχι τους βουλευτές της και πρόσθεσε: «Δεν θα βρίσω ανθρώπους που έκαναν μια λανθασμένη πολιτική επιλογή, όσο κι αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ίδιος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι «εάν δεν ικανοποιήσουμε με συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα, οι πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα στραφούν σε άλλη τιμωρητική επιλογή, τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για κείμενο που έγραψε προ ολίγων ημερών στο οποίο αναφερόταν στη θεωρία των 2 άκρων δήλωσε: «Δεν την ασπάζομαι εγώ τη θεωρία, την ασπάζεται η πραγματικότητα. Στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το 3%, το οποίο είχε πάντα ως ποσοστό, υπάρχουν θύλακες παρανομίας. Θυμηθείτε τη στάση τους στα αισχρά γεγονότα του 2008. Δεν υπάρχουν καλές και κακές μολότοφ».

Τέλος, ο κ. Κρανιδιώτης απαντώντας στο αν έφθασε κοντά στη διαγραφή από τη ΝΔ εξαιτίας της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ με εκφράσεις όπως «σκυλολόι», είπε χαρακτηριστικά «έτσι θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top