Ο.Κεφαλογιάννη:Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχαμε αύξηση τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ

"Θέλουμε να δείξουμε ότι η Ελλάδα είναι και πάλι της μόδας"

Ο.Κεφαλογιάννη:Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχαμε αύξηση τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ

​«Για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βόρεια Αμερική. Κι αυτό, είναι ένα πάρα πολύ αισιόδοξο μήνυμα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποιεί επαφές στη Νέα Υόρκη.

Με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωση τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον Ιατρικό Τουρισμό Παράλληλα, η Ολγα Κεφαλογιάννη έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών.

Αναφερόμενη στη φετινή χρονιά, η υπουργός Τουρισμού εκτίμησε ότι «το 2013 ήταν η χρονιά που ο ελληνικός τουρισμός έκανε τη μεγάλη του επιστροφή» και πρόσθεσε: «πρόκειται για μια χρονιά που θα έχουμε το ρεκόρ όλων των εποχών, τόσο σε σχέση με τις αφίξεις των ξένων τουριστών, όσο και με τα έσοδα, τα οποία μεταφράζονται και σε θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας σε αυτή τη φάση».

Στη συνέχεια, η Ολγα Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι «για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βόρεια Αμερική κι αυτό είναι ένα πάρα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

«Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε για να προσελκύσουμε τουρίστες από τη Βόρεια Αμερική. Αυτές τις μέρες, βρισκόμαστε εδώ, για να έχουμε στοχευμένες επαφές … και αυτό όπου θέλουμε να δείξουμε είναι ότι η Ελλάδα είναι και πάλι της μόδας…» κατέληξε η κ.Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top