Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα περνά σε ένα νέο κεφάλαιο-«Αυτό που μας αξίζει»

Επίσκεψη σε σχολείο της ελληνορθόδοξης κοινότητας στην Αστόρια

Κατά την επίσκεψή του στο σχολείο της ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι η Ελλάδα περνά σε ένα νέο κεφάλαιο, το κεφάλαιο της ανάπτυξης και του δυναμισμού, «αυτό που μας αξίζει».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή στην πατρίδα, καλώντας τα παιδιά να είναι περήφανα για την καταγωγή τους ενώ επεσήμανε πως η νεολαία είναι η μεγάλη επένδυση, η μεγάλη ελπίδα.

Την ίδια ώρα κάλεσε μαθητές και γονείς να επισκεφθούν την Ελλάδα ή να επενδύσουν στην Ελλάδα, σημειώνοντας με έμφαση ότι «ο ελληνισμός ήταν πάντα γενναιόδωρος και σήμερα πήραμε κουράγιο από εσάς»


«Αυτές εδώ είναι ώρες μεγάλης συγκίνησης, γιατί είναι τα παιδιά, το αύριο του ελληνισμού, είναι η δύναμη της διασποράς και είναι το δάκρυ από χαρά που βγάζει κανείς όταν είναι μαζί τους, γιατί είναι ελληνόπουλα, είναι δυναμικά, χαρούμενα και είναι έτοιμοι επιστήμονες σε λίγο. Και πάνω από όλα δεν έχουν απλώς γνώμη για την Ελλάδα. Επειδή έχουν καταπληκτικούς δασκάλους, έχουνε γνώση για την Ελλάδα. Και η διαφορά είναι μεγάλη» δήλωσε ο κ. Σαμαράς αναχωρώντας από το σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top