Ν. Χατζηνικολάου στο Star: από τις συνδιαλέξεις της ΧΑ αναδεικνύεται ένας υπόκοσμος

«Να μαθαίνουν τα νέα παιδιά από αυτούς τους διαλόγους»

Τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ στελεχών της Χρυσής Αυγής και εμπλεκομένων στο δολοφονικό επεισόδιο εις βάρος του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, σχολίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου, στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Βλέποντας τους διαλόγους από την παρακολούθηση των συνδιαλέξεων το πρώτο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι εδώ αναδεικνύεται ένας υπόκοσμος. Βλέποντας για παράδειγμα στις συνομιλίες τι λένε για τον νεκρό Φύσσα…» σχολίασε ο Ν. Χατζηνικολάου για το σοκαριστικό περιεχόμενο των συνομιλιών. Όπως πρόσθεσε, «έχει παιδαγωγική αξία για τους νέους ανθρώπους να μαθαίνουν αυτούς τους διαλόγους, γιατί δεν ξέρουν τι είναι τα νεοναζιστικά μορφώματα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης διευκρίνισε επίσης «ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε πως είναι άλλο πράγμα η δημοσιογραφική έρευνα και άλλο η δίκαιη δίκη που πρέπει να έχουν. Εμείς πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν κατηγορουμένους».

Ο Ν. Χατζηνικολάου παρατήρησε ακόμα ότι δεν πρέπει να υπάρξει μονομέρεια στο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με αντίστοιχα ζητήματα. «Δεν πρέπει να χάσουμε όλα τα υπόλοιπα και όπως έγινε στο παρελθόν με την 17 Νοέμβρη δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top