Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Λαγού της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη!

«Έλυνε & έδενε» στην ΤΟ Νίκαιας η Νικόλ Μπενέκη – Ήξερε καλά τη σύζυγο του Πατέλη

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Λαγού της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη!

Τρεις γυναίκες είναι μεταξύ των 22 συλληφθέντων για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

3bfqnqh.jpg
Οι συλληφθείσες είναι η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε «ανοικτή γραμμή» με τη Χρυσή Αυγή, η σύζυγος του επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας Γιώργου Πατέλη, Νίτσα Σκαρπέλη, και η σύντροφος του βουλευτή Γιάννη Λαγού, Νικόλ Μπενέκη.

100_2232.jpg
Οι κυρίες Σκαρπέλη και Μπενέκη φέρονται να γνωρίζονται από παλιά, ούσες ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής με έντονη δράση στον «πυρήνα» της Νίκαιας.

assets_LARGE_t_420_54250839_type12128.jpg
Η κα Μπενέκη επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία στη Νίκαια, συνήθως μαζί με το σύντροφό της κ. Λαγό, και πολλοί κάνουν λόγο για «κανονική» κατήχηση, ειδικά στις συγκεντρώσεις γυναικών της Οργάνωσης στη Νίκαια όπου συχνά ήταν ομιλήτρια.

936162_166292410203706_1075624571_n.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μπενέκη είναι Αλβανικής καταγωγής και αυτό είχε ενοχλήσει πολλούς στην Χρυσή Αυγή, ωστόσο με τις «πλάτες» του Λαγού ποτέ δεν τέθηκε θέμα ευθέως για αυτήν.

2vdq6ne.jpg
Έντονη δράση στην ΤΟ Νίκαιας είχε και η σύζυγος του Πατέλη, Νίτσ�� Σκαρπέλη, η οποία γνωριζόταν καλά με την κα Μπενέκη και είχε απευθείας επικοινωνία μαζί της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πρωτοστατήσει τον περασμένο Απρίλιο κατά την εισβολή 25 μελών της Χρυσής Αυγής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top