Τσίπρας: Λαϊκή και διεθνής κατακραυγή ανάγκασαν σε στροφή 180 μοιρών για τη Χρυσή Αυγή

«Δεν είμαστε ανυπόμονοι να κυβερνήσουμε αλλά η Ελλάδα δε μπορεί άλλο να περιμένει»

Τσίπρας: Λαϊκή και διεθνής κατακραυγή ανάγκασαν σε στροφή 180 μοιρών για τη Χρυσή Αυγή

Για κυβερνητική αναδίπλωση υπό το βάρος της πίεσης της λαϊκής και της διεθνούς κατακραυγής έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του ομιλία στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η λαϊκή και διεθνής κατακραυγή οδήγησε σε στροφή 180 μοιρών εκείνους που έβλεπαν το δέντρο της ταξικής και πολιτικής ιδιοτέλειας και δεν έβλεπαν το δάσος του εγκλήματος. Να είστε σίγουροι, δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του. Αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση. Αναγκάστηκαν να κινήσουν τις διαδικασίες εξάρθρωσης των νεοναζί. Και αυτό όχι μόνο δε μας προβληματίζει αλλά το χαιρετίζουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό επισημαίνοντας ότι «μέχρι χθες έκανε πως δεν καταλαβαίνει και έψαχνε στους νεοναζί για μελλοντικές συνεργασίες».

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «η πολιτική της ακραίας βαρβαρότητας της κυβέρνησης» ήταν το κατάλληλο λίπασμα «για να θεριέψει το κακό», ενώ απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά που έκανε λόγο για «σταθερότητα και όχι εκλογές», τόνισε πως «δεν υπάρχει σταθερότητα με την κοινωνία απέναντι».

«Οι εκλογές σε μια δημοκρατία δεν είναι κατάρα είναι ευλογία» πρόσθεσε ο ίδιος, για να συμπληρώσει: «Δεν είμαστε ανυπόμονοι εμείς να κυβερνήσουμε. Η Ελλάδα δε μπορεί άλλο να περιμένει να την κυβερνούν αυτοί που την οδήγησαν στη καταστροφή».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top