«Όχι» σε εκλογές λέει το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: «Να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές αξίες το πολιτικό σύστημα»

«Όχι» σε εκλογές λέει το ΠΑΣΟΚ

«Όχι» σε προσφυγή στις κάλπες λέει το ΠΑΣΟΚ, όπως ξεκαθάρισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμαριά.

«Δεν μπορεί να γίνουν εκλογές, 14 μήνες μετά τις διπλές εκλογές του 2012, για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Να μην οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό σε μια περιπέτεια χωρίς να υπάρχει λόγος» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι το λόγο τον έχει τώρα η Δικαιοσύνη: «Η δικαιοσύνη είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που πρέπει να κάνει σωστά το καθήκον της υπερασπιζόμενη το κράτος δικαίου, του δημοκρατικούς θεσμούς. Κι αυτό κάνει από χθες. Από την άλλη, το πολιτικό σύστημα πρέπει ενωμένο να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές αξίες, βάζοντας στην άκρη το μικροκομματικό συμφέρον. Είναι καθήκον όλων να μην υπάρξει δεύτερος Παύλος Φύσσας. Ενημερώσαμε τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου ότι θεωρούμε πως κατά άμεση προτεραιότητα πρέπει να έρθει ο αντιρατσιστικός νόμος στη Βουλή και να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση στους δολοφόνους των παιδιών των Ελλήνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top