Είχε έτοιμο νέο καταστατικό με άλλο όνομα ο Μιχαλολιάκος!

Η Ελένη Ζαρούλια αναλαμβάνει βασικό ρόλο στην «Χρυσή Αυγή»!

Είχε έτοιμο νέο καταστατικό με άλλο όνομα ο  Μιχαλολιάκος!

Τώρα που ο Νίκος Μιχαλολιάκος, βρίσκεται έγκλειστος, και ο Χρήστος Παππάς παραδόθηκε στις Αρχές, συντονιστικό ρόλο στη «Χρυσή Αυγή», αναλαμβάνει η σύζυγος του γραμματέα της Χ.Α, και βουλευτής, Ελένη Ζαρούλια.

Τα είχε όλα έτοιμα ο Μιχαλολιάκος, αλλά δεν πρόλαβε:

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε απέναντι στον απόλυτο αιφνιδιασμό από τις Αρχές.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί με άλλα ηγετικά στελέχη του κόμματος, είχε έτοιμο νέο καταστατικό, και άλλο όνομα κόμματος, σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή έβγαινε εκτός νόμου.

1976629.jpg
Το στρατόπεδο του ακροδεξιού κόμματος, είχε αποφασίσει να χαράξει εναλλακτική πορεία, και τα είχε όλα κανονίσει, ώστε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, μιας και αρχικός στόχος Μιχαλολιάκου, ήταν η δημιουργία πολιτικής αποσταθεροποίησης, οδηγώντας τη χώρα είτε σε γενικές, είτε σε τοπικές εκλογές.

Υπολόγιζε όμως χωρίς την ΕΛ.ΑΣ, η οποία τον πρόλαβε και τον αιφνιδίασε, συλλαμβάνοντας τόσο τον ίδιο όσο και ηγετικά στελέχη του κόμματος.

Μετά και τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, το κόμμα παραμένει ακέφαλο, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μέχρι νεοτέρας.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top