Πετά το μπαλάκι στον Μιχελάκη ο Σγουρός για τους διεφθαρμένους υπαλλήλους

«Δεν έχετε ενημερωθεί σωστά κύριε υπουργέ»!

Πετά το μπαλάκι στον Μιχελάκη ο Σγουρός για τους διεφθαρμένους υπαλλήλους

Την έκπληξη του για την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών στο θέμα της αργίας υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής που βαρύνονται είτε με κακουργηματικές πράξεις, είτε με ατασθαλίες, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) και Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός.

Σε αυτήν υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Μιχελάκης δεν έχει ενημερωθεί σωστά, αφού «πρόκειται για υπάλληλους του ΕΔΣΝΑ (ΝΠΔΔ) και όχι της Περιφέρειας Αττικής».

Ο περιφερειάρχης διευκρινίζει ότι «ο ΕΔΣΝΑ δεν έχει καμία ενημέρωση από την Εισαγγελία για άσκηση δίωξης σε κανέναν υπάλληλό του κι έτσι δεν μπορεί να θέσει κανέναν σε αργία».

Ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι «ο ΕΔΣΝΑ, χωρίς να έχει κατά νόμο υποχρέωση, απέστειλε ερώτημα προς την Εισαγγελία Πειραιά, ζητώντας να μάθει αν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα από τον υπουργό (ότι ο εν λόγω υπάλληλος έχει εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις "νονών" της νύχτας και μάλιστα του έχει ήδη ασκηθεί δίωξη). Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση. Για τους άλλους δύο υπαλλήλους του ΕΔΣΝΑ, για τους οποίους ο υπουργός έχει αποστείλει ερώτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, τον πληροφορούμε ότι ο μεν πρώτος (βαρύνεται με κατάχρηση) έχει ήδη τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία για άλλη υπόθεση, ο δε δεύτερος (κακοδιοίκηση) δεν βαρύνεται με καμία κατηγορία και δεν έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top