Τατσόπουλος στο STAR: Η κυβέρνηση επιτέλους απεγκλώβισε τη Δικαιοσύνη

«Εγκληματική συμμορία η Χρυσή Αυγή, να βρεθεί εκτός νόμου»

Τατσόπουλος στο STAR: Η κυβέρνηση επιτέλους απεγκλώβισε τη Δικαιοσύνη

«Εκκρεμούν εναντίον μου δύο αγωγές του Χρήστου Παππά. Αστειευόμουν και έλεγα ότι με τη φορά που έχουν πάρει τα γεγονότα τελευταία, μπορεί να είναι και υπόδικος όταν εκδικαστούν. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί, να που συνέβη όμως» δήλωσε στο STAR ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος πολλάκις έχει έρθει σε ρήξη με τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Επιτέλους, μετά από μεγάλη καθυστέρηση και μετά από μεγάλη αμφιθυμία της κυβέρνησης, αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα όπου φλέρταρε με την ιδέα να χαϊδέψει τη Χρυσή Αυγή για να εκμαιεύσει από αυτήν ψήφους, αποφάσισε να την αντιμετωπίσει ως αυτό που είναι: μια συμμορία. Απεγκλώβισε τη Δικαιοσύνη για να ασχοληθεί με το πολύ βαρύ μητρώο της Χρυσής Αυγής, ένα εγκληματικό μητρώο» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος.

«Το λάθος του Αρείου Πάγου πριν από δυόμιση δεκαετίες να δώσει “πράσινο φως” να κατέβει στις εκλογές αυτή η ναζιστική συμμορία, κλείνει. Αυτή η συμμορία πρέπει να γυρίσει στον φυσικό της χώρο, δηλαδή να τεθεί εκτός νόμου» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top