Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου

«Επιμένουν στη θεωρία των δύο άκρων»

Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου
Δυναμώνει η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης, ύστερα από την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου στην προηγούμενη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου σχετικά με την αντιμετώπιση της Χρυσής; Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλώθηκε σήμερα σε ένα παραλήρημα, για να επιβεβαιωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά επιμένουν και μετά από όλα όσα έχουν γίνει, στην ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων. Τη στιγμή μάλιστα, που γίνονται περαιτέρω γνωστές όλες οι πτυχές του απεχθούς προσώπου του ναζιστικού μορφώματος και η διείσδυσή της σε μηχανισμούς του κράτους, αμετανόητοι και εκτός πραγματικότητας «παίζουν» με τη δημοκρατία, αξιοποιώντας την εγκληματική δράση της ΧΑ και στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες.

Όποιος και να είναι ο σκοπός τους όμως, δεν θα τα καταφέρουν. Η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο. Αγώνα για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top