Κεδίκογλου: η ΧΑ υπηρετεί την πολιτική ανωμαλία και ο ΣΥΡΙΖΑ την πυροδοτεί

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ την «αξιοποίηση» παραιτήσεων βουλευτών της ΧΑ

Με σφοδρή επίθεση απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του νεοναζιστικού φαινομένου. «Πάνω στην απελπισία του, σήμερα πιάστηκε από την αφορμή που του προσέφερε η «Χρυσή Αυγή», που υπό την πίεση της δικαιοσύνης απειλεί να παραιτήσει όλους τους βουλευτές της και να προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές σε 15 περιφέρειες. Τους διαμηνύσαμε ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική γνώμη. Για την ακρίβεια, ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει ακόμα πιο μ��κριά: Ζητά γενικές εκλογές!» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Κεδίκογλου πρόσθεσε ότι αν συνέβαινε αυτό σήμερα, «η Ελλάδα θα ξαναβρισκόταν “στο κενό”, ίσα-ίσα τη στιγμή που κάνει τα πρώτα βήματα για να βγει από τη μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων ετών” και υποστήριξε ότι «οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πήγαιναν χαμένες, ίσα-ίσα τη στιγμή που αρχίζουν να πιάνουν τόπο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν αντέχουν την ιδέα ότι η κατάσταση ήδη αρχίζει να βελτιώνεται και σε λίγο αυτό θα αρχίσει να το νιώθει η Ελληνική κοινωνία. Δεν το αντέχουν και το φοβούνται περισσότερο από κάθε τι. Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί την πολιτική ανωμαλία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτεί κι αυτός την πολιτική ανωμαλία. Τώρα πια χωρίς προσχήματα…».

Ο κ. Κεδίκογλου κατέληξε στην ανακοίνωσή του: «Όλες οι δυνάμεις που προέβλεπαν την καταστροφή, προσπαθούν τώρα να φέρουν την καταστροφή, επειδή οι προσδοκίες τους διαψεύδονται! Αλλά η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ούτε από τη Χρυσή Αυγή ούτε από κανέναν!».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top