ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομ��δα σε εκλογές

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Πέμπτης σε συνέντευξη του στα κανάλια ΒΕΡΓΙΝΑ και ΖΕΥΣ, ο κ.Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό. Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα σε εκλογές».

Σχολιάζοντας τους μάρτυρες, πρώην και νυν μέλη της ΧΑ που καταθέτουν για τη δράση, τις τακτικές και τις πολιτικές του ακροδεξιού κόμματος ο κ.Μιχαλολιάκος μίλησε για «πληρωμένους ψευδομάρτυρες, κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους κατηγορείται για βιασμό της κόρης του»

Μιλώντας για τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο κ.Μιχαλολιάκος είπε «Ψεύδη. Δεν τα λένε όλα. Βρέθηκαν σε αποθήκη και ήταν αστυνομικού σε διαθεσιμότητα. Η αποθήκη μάλιστα ανήκει στον ίδιο. Αυτά δεν τα λένε.»

Την ίδια ώρα η έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου «καίει» τρεις από τους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε ενέργειες που στοιχειοθετούν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δικαιοσύνη είναι θέμα χρόνου να ασκήσει διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top