Τα βάζει με μπράβους ο υπουργός!!!!!

Ποιοι δημοτικοί υπάλληλοι από το γυμναστήριο θα βρεθούν στο πειθαρχικό

Ρεπορτάζ:Γιάννης Ευσταθίου

Στο πειθαρχικό παραπέμπει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εργαζόμενους περιφερειακού δήμου του Πειραιά, με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, δηλαδή ότι "λειτουργούσαν" ως μπράβοι. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός κατά τη διάρκεια ημερίδας για τη διαφθορά στην αυτοδιοίκηση, που έγινε στη δημοτική πινακοθήκη του μεγάλου λιμανιού.

Ο υπουργός μιλώντας σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, την Χρυσή Αυγή και την πτώση της στις δημοσκοπήσεις, τονίζοντας πως η δημοκρατία βρέθηκε στη χειρουργική κλίνη και αυτό το απέδωσε κυρίως στην κρίση, αλλά και στο ό,τι οι Έλληνες είχαμε βολευτεί ως λαός.

Εξάλλου ο κύριος Μιχελάκης επανέφερε την πρότασή του για διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου με νέο εκλογικό σύστημα, με δυο ενιαία ψηφοδέλτια, ένα για τους δήμαρχους/περιφερειάρχες κι ένα για τους συμβούλους κι επανέλαβε την άποψή του πως αυτό το σύστημα θα μπορούσε να καθιερωθεί και στο συνδικαλισμό, όπως συμβαίνει και με το δικηγορικό σύλλογο.