Τα βάζει με μπράβους ο υπουργός!!!!!

Ποιοι δημοτικοί υπάλληλοι από το γυμναστήριο θα βρεθούν στο πειθαρχικό

Τα βάζει με μπράβους ο υπουργός!!!!!

Ρεπορτάζ:Γιάννης Ευσταθίου

Στο πειθαρχικό παραπέμπει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εργαζόμενους περιφερειακού δήμου του Πειραιά, με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, δηλαδή ότι "λειτουργούσαν" ως μπράβοι. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός κατά τη διάρκεια ημερίδας για τη διαφθορά στην αυτοδιοίκηση, που έγινε στη δημοτική πινακοθήκη του μεγάλου λιμανιού.

Ο υπουργός μιλώντας σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, την Χρυσή Αυγή και την πτώση της στις δημοσκοπήσεις, τονίζοντας πως η δημοκρατία βρέθηκε στη χειρουργική κλίνη και αυτό το απέδωσε κυρίως στην κρίση, αλλά και στο ό,τι οι Έλληνες είχαμε βολευτεί ως λαός.

Εξάλλου ο κύριος Μιχελάκης επανέφερε την πρότασή του για διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου με νέο εκλογικό σύστημα, με δυο ενιαία ψηφοδέλτια, ένα για τους δήμαρχους/περιφερειάρχες κι ένα για τους συμβούλους κι επανέλαβε την άποψή του πως αυτό το σύστημα θα μπορούσε να καθιερωθεί και στο συνδικαλισμό, όπως συμβαίνει και με το δικηγορικό σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top