Στριμώχνουν τη Χρυσή Αυγή: «Άνοιξαν» τα κινητά 3 βουλευτών & ακολουθούν τραπεζικοί λογαριασμοί

Έρχονται νέες κλήσεις μαρτύρων και υπόπτων

Στριμώχνουν τη Χρυσή Αυγή: «Άνοιξαν» τα κινητά 3 βουλευτών & ακολουθούν τραπεζικοί λογαριασμοί

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής «εμπλέκει» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που διέταξε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως έχει προκύψει από άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και από νόμιμες συνακροάσεις της ΕΥΠ για εθνικούς λόγους, οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν μιλήσει με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στα «χτυπήματα» της Χρυσής Αυγής, ενδεχομένως και με άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Κερατσινίου.

Μάλιστα, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχει και βίντεο που απεικονίζει 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προαναγγέλλουν την επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Προχωρούν και σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών οι αρχές

Οι δικαστικές αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, θα προχωρήσουν και σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες θα δείξουν την ακριβή θέση των κινητών όταν έγιναν τα εγκλήματα, πιθανώς να είμαστε μία ανάσα από τη σχηματοποίηση της κατηγορίας περί εγκληματικής οργάνωσης.

Έρχονται νέες κλήσεις μαρτύρων και υπόπτων

Οι μυστικοί μάρτυρες που κατέθεσαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία και ονόματα, κάποιοι εκ των οποίων πιθανόν να κληθούν ως μάρτυρες ή και ως ύποπτοι κακουργημάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή εν ενεργεία ανώτερου αξιωματικού του στρατού.

Αντίθετα, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις για αστυνομικούς, για επιχειρηματίες της νύκτας αλλά και για ανθρώπους που εμπλέκονται σε κυκλώματα εκβιαστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top