Ανοιχτό αφήνει ο Μιχαλολιάκος το ενδεχόμενο παραιτήσεων των βουλευτών της ΧΑ!

«Βρισκόμαστε σε άμυνα» δήλωσε

«Αλλαγή γραμμής» μέσα σε λίγες ώρες από την Χρυσή Αυγή για το θέμα των παραιτήσεων των βουλευτών της! Μπορεί ο Η. Κασιδιάρης να ανέφερε σήμερα στη Βουλή ότι «δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να σας αδειάσουμε τη γωνιά», όμως προσερχόμενος στη Βουλή πριν από λίγο ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε στροφή 180 μοιρών!

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που δυσαρέστησε αυτούς που πουλάνε σήμερα την πατρίδα μας κομμάτι- κομμάτι . Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπισθεί την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες είναι αυτοί που ξεπούλησαν τη χώρα και την εθνική της κυριαρχία» υποστήριξε ο αρχηγός του κόμματος. Απαντώντας στο ερώτημα αν θα παραιτηθο��ν ευθέως οι βουλευτές της, δεν απάντησε ευθέως, αλλά δήλωσε «απειλητικά»:

«Μέσα στα πλαίσια των νομίμων δικαιωμάτων μας θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο προκειμένου να υπερασπίσουμε την πολιτική μας τιμή. Αν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποίησης δεν θα οφείλεται στη Χρυσή Αυγή».

Ο γενικός γραμματέας του «Λαϊκού Συνδέσμου» κατέληξε: «Η Χρυσή Αυγή αμύνεται»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top