Ο Βενιζέλος με τον Αρχιεπίσκοπο στο... Μανχάταν!!!!

Συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης!

Ο Βενιζέλος με τον Αρχιεπίσκοπο στο... Μανχάταν!!!!

​Με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο, συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στο Μανχάταν.

«Είμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος εδώ, σε έναν χώρο πολύ κρίσιμο, πάντα, για τα εθνικά μας συμφέροντα» είπε ο κ.Βενιζέλος για τον αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε πολύ για το έργο και την πολύτιμη βοήθεια του.

«Η Ομογένεια είναι στο πλευρό των αδελφών μας της Ελλάδος», τόνισε από την πλευρά του ο Προκαθήμενος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική, επισημαίνοντας πως γνωρίζει τον κ.Βενιζέλο όχι μόνο ως πολιτικό, αλλά και ως ακαδημαϊκό πρόσωπο και ειδικό σε δύσκολα, νομικά θέματα.

«Να γνωρίζετε ότι η Ομογένεια αισθάνεται τον πόνο (εννοεί των Ελλήνων), θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο και βοηθάει, πάντοτε, υπολογίζοντας ότι είμαστε σε έναν άρρηκτο δεσμό, ώστε να δώσουμε αυτό που ο Θεός έχει πλάσει την Ελλάδα και τους Έλληνες να είναι, να είναι σε κατάσταση αποστολής για ό,τι ωραίο, ό,τι μεγάλο και ό,τι αιώνιο» κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top