Καρατζαφέρης στο STAR: Τρομοκρατεί αστυνομικές και δικαστικές αρχές η Χρυσή Αυγή!

«Να ξυπνήσουμε τον κόσμο, να καταλάβει ότι είναι ναζί και σατανιστές»!

Καρατζαφέρης στο STAR: Τρομοκρατεί αστυνομικές και δικαστικές αρχές η Χρυσή Αυγή!

Επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο του STAR κατήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές!

Χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερωτήσεις της Κάτιας Μακρή και του Σταύρου Λυγερού γιατί δεν είχαν αναλάβει δράση εναντίον της Χρυσής Αυγής εδώ και πολλούς μήνες η αστυνομία και η εισαγγελία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: «Δεν υπήρχε σαφής διαχωρισμός από την κυβέρνηση ότι “τους πατάσσετε”. Τώρα υπάρχει. Η υποχωρητικότητα δημιούργησε μια τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές».

Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος και στο παρελθόν έχει επιτεθεί στο κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι το 1996-97 ως βουλευτής της ΝΔ είχε έρθει σε επαφή με κάποιους από αυτούς: «Ήταν πρώην παιδιά της ΟΝΝΕΔ που είχαν φύγει λόγω της αλλαγής ηγεσίας -τότε- της ΟΝΝΕΔ. Προσπάθησα παλιννόστηση αλλά δεν μου επέτρεψαν. Τους έλεγα ότι πρέπει να τους επαναφέρουμε στο δημοκρατικό τόξο. Αλλά δεν με άκουσαν. Αν με είχαν αφήσει δεν θα υπήρχε αυτό σήμερα».

«Θα τους είχα “μαζέψει” όπως έκανα και με τον Βορίδη»

Μάλιστα, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε ευθέως στον νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη: «Τουλάχιστον αυτό το κατάφερα με τη λεγόμενη τότε ακροδεξιά, το Εθνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Τότε μου επετέθη το όλο σύστημα ότι βάζω μέσα τους ακροδεξιούς. Παρέδωσα, όμως, έναν κοινοβουλευτικό άνδρα που τώρα η ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να του δώσει τα πρωτεία κάνοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Λαγό: «Είδα τον κ. Λαγό, που φαίνεται και από τους ��ιο άγριους. Εγώ τον θυμάμαι με την οικογένειά του και με σημαίες της ΝΔ. Μπορούσαν να παλιννοστήσουν αλλά τώρα είναι αργά. Τον καρκίνο τον αντιμετωπίζεις σε πρώιμο στάδιο».

«Ο Κασιδιάρης είναι ο Ιωαννίδης του Παπαδόπουλου»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για δυσαρέσκεια εντός της Χρυσής Αυγής για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, η οποία -όπως τόνισε- έχει λήδη εκφραστεί από μέλη του κόμματος.

Μάλιστα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι εσχάτως εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα ο Ηλίας Κασιδιάρης αντί του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε «είναι ο Ιωαννίδη του Παπαδόπουλου», αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάποια στιγμή θα τον «ανατρέψει» από την αρχηγία.

«Να ξυπνήσουμε τον κόσμο»

Ο κ. Καραζαφέρης κάλεσε την αστική δημοκρατία να σοβαρευτεί στο σύνολο της, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ: «Πρέπει να σοβαρευτεί και μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι που είναι στο "επικίνδυνο" παιχνίδι».

«Να ξυπνήσουμε τον κόσμο. Να καταλάβουν ότι είναι σατανιστές και βγήκαν στις εκλογές με όχημα την ορθοδοξία. Δε μιλάω μόνο για τον πολίτη αλλά και το σύστημα. Το σύστημα που κινείται πάνω από την εκτελεστική εξουσία, που έβαλε την Ελλάδα σε ένα μονόδρομο και που επέλεξε να ακολουθήσει η Ελλάδα αυτό το μονόδρομο, ο οποίος εξέφρεψε τα άκρα» συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top