Τσίπρας: το μνημόνιο γέννησε το τέρας του ναζισμού

«Αθλιότητα» χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων

Τσίπρας: το μνημόνιο γέννησε το τέρα�� του ναζισμού

«Μέσα στο βούρκο των μνημονιακών πολιτικών, θρεμμένο από τη σύνδεσή του με το κράτος των μνημονίων και τις σκοτεινές σχέσεις με ομάδες του πιο επιθετικού κεφαλαίου, σήκωσε κεφάλι το παρακρατικό εξάμβλωμα του ναζισμού. Σήκωσε κεφάλι όχι από μόνο του. Κάποιοι το εξέθρεψαν» δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πέραμα.

Ο κ. Τσίπρας έκανε ακόμη λόγο για «τέρας που μπήκε στη Βουλή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εδώ και ένα χρόνο και κάτι η κυβέρνηση υπογράφει ό,τι της βάζουν μπροστά τους».

«Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος, ούτε ο κ. Στουρνάρας, ότι η ομαλότητα και η ασφάλεια πηγαίνουν μαζί με την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, τα δικαιώματα του εργάτη, του υπάλληλου, του μικρομεσαίου, την προστασία των αδύναμων, το κοινωνικό κράτος, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ομαλότητα και ασφάλεια όταν εκατομμύρια οικογένειες ζουν σε καθεστώς διαρκούς και απειλητικής ανωμαλίας» υποστήριξε επίσης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Πέραμα και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη ζήτησε ουσιαστική παρέμβαση του Δημοσίου, μέσα από έναν Ενιαίο- Εθνικό Φορέα ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής διαχείρισης, που θα περιλαμβάνει όλη τη ναυπηγική βιομηχανία και τη Ζώνη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top