Παρέμβαση Μιχελάκη για τη δαπάνη Δήμου για… εξαγορά ποδοσφαιρικού αγώνα!

Ζητά από τον ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης να διερευνήσει τις καταγγελίες

Παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη προκάλεσε η καταγγελία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι το 1999 ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης έδωσε από τα ταμεία του δήμου πέντε εκατ. δραχμές στην ομάδα του Αετού Σκύδρα��, με σκοπό την… εξαγορά ποδοσφαιρικού αγώνα προκειμένου να ανέβει κατηγορία! Όπως αναφέρθηκε, «το ματς δεν αγοράστηκε και τα χρήματα δεν επιστράφηκαν».

Ο κ. Μιχελάκης απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Αθανάσιο Καρούντζο, με την οποία ζητά να προβεί άμεσα σε διερεύνηση των καταγγελιών και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του.

Μάλιστα, ο δήμαρχος εμφανίζεται να δηλώνει μπροστά στην κάμερα, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή ότι η επιχορήγηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας την ίδια περίοδο έφτασε τα 16 εκατομμύρια δραχμές.

Πάντως ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ναυρινιάδης αρνήθηκε ότι τα χρήματα δόθηκαν για απόπειρα δωροδοκίας και υποστήριξε ότι τα χρησιμοποίησε για να πληρωθούν οι παίκτες.

Για το ίδιο ζήτημα υπήρξε ήδη παρέμβαση και του Προϊσταμένου της Αθλητικής Εισαγγελίας.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του aridaianews από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top