Μαριάς μετά την κατάθεση σε Άρειο Πάγο: Υπήρξε τεράστια ανοχή για τη Χρυσή Αυγή

«Μας ανησυχεί η διείσδυση της στους κόλπους της ΕΛΑΣ»

Μαριάς μετά την κατάθεση σε Άρειο Πάγο: Υπήρξε τεράστια ανοχή για τη Χρυσή Αυγή

Για τεράστια ανοχή στη Χρυσή Αυγή από την πλευρά της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Νότης Μαριάς μετά το τέλος της κατάθεσης του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη Χρυσή Αυγή.

«Υπήρξε μια τεράστια ανοχή από την πλευρά της κυβέρνησης απέναντι στη Χρυσή Αυγή, στις δεκάδες φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις που έγιναν απέναντι σε Έλληνες πολίτες και σε μετανάστες» σημείωσε ο κοινοβουλευτικές εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος έκανε λόγο για διείσδυση του κόμματος στην ΕΛΑΣ: «Μας ανησυχεί πάρα πολύ το ότι υπάρχει τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, διότι θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως και κάθε πολίτης, στηρίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες και τις ενέργειες που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί τάχιστα το κράτος δικαίου και να επιβληθούν ποινές σε όσους βεβαίως αποδειχθεί ότι εμπλέκονται και ότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα» κατέληξε ο κ. Μαριάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top