Κόντρα Κρανιδιώτη-Κασιδιάρη: Ας μην κρυβόμαστε, θαυμάζετε τον Χίτλερ!

«Δ�� μου πεις εσύ που ανήκω» - «Βρίσκουν μάρτυρες στις πλατείες με 50 ευρώ»

Κόντρα Κρανιδιώτη-Κασιδιάρη: Ας μην κρυβόμαστε, θαυμάζετε τον Χίτλερ!

Σε κόντρα για την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στο Kontra.

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκανε λόγο για πολιτική ευθύνη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Πολιτική ευθύνη η χρυσή αυγή γιατί καλλιέργησε την ένταση τη μεγάλη, όπως έχει και η Αριστερά για τις σκουριές. Όταν πείθεις ότι όσοι είναι δικοί σου εκλεκτοί και οι υπόλοιποι είναι προδότες τότε έχεις ευθύνη».

Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε τον κ. Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή να παραδεχθεί δημόσια ότι είναι Εθνικοσοσιαλιστές και να μην κρύβονται.

«Αφήστε να έχω εγώ την άποψη για το που ανήκω ιδεολογικά. Είμαστε εθνικιστές» αποκρίθηκε ενοχλημένες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με τον κ. Κρανιδιώτη να απαντά: «Όταν γράφετε για τον Χίτλερ…».

Μιλώντας, εξάλλου, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο κ. Κασιδιάρης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας και έκανε λόγο για πληρωμένους (!) μάρτυρες κατά της Χρυσής Αυγής: «Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο της τοπικής ή κάποιο άλλο μέλος. Για να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή, έχουνε βρει για το περιστατικό κάτι μάρτυρες που τους βγάζουν με πλάτη και με παραλλαγμένη φωνή. Τους βρήκαν σε πλατείες και τους έδωσαν ένα 50 ευρώ και τους έβαλαν να μιλήσουν. Είναι όλοι ψευδομάρτυρες».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πρόσθεσε ότι τον σόκαρε η δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι και σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή ανέχεται το διαφορετικό, διαψεύδοντας μάλιστα ότι μέλη της κυνηγούν λαθρομετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top