Δείτε ΒΙΝΤΕΟ-προειδοποίηση από τον Κασιδιάρη: Η Χρυσή Αυγή μηνύει σχεδόν όλη τη Βουλή!!!

«ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι εγκληματικές οργανώσεις»

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή μετά τις αποκαλύψεις αλλά και τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι!

Με δηλώσεις του, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αποκάλυψε πως το κόμμα του θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος προανήγγειλε μάλιστα πως το κόμμα του θα πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία βάσει των οποίων η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες.

«Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κασιδιάρης

Όπως καταλάβατε.... προς στιγμήν τουλάχιστον, από τις μηνύσεις της Χ.Α γλιτώνουν η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ !!

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top