Συμπληρωματική αναφορά από τον Ν. Δένδια στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Με το περιστατικό στο Πέραμα και τον κατάλογο Μ. Γλέζου

Συμπληρωματική αναφορά έστειλε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη σχετικά με τη διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας απέστειλε διαβιβαστικό έγγραφο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (του 2ου Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας) με θέμα την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα στις 12/9/2013 στο Πέραμα Αττικής, για την επίθεση ατόμων – μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» κατά ατόμων – μελών της Τ.Ο. Περάματος του ΚΚΕ.

Ο κ. Δένδιας απέστειλε επίσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο του ενεχείρισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, κ. Μανώλης Γλέζος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top