Συνεργασία όλων των κομμάτων για απομόνωση της Χρυσής Αυγής ζητά η ΔΗΜΑΡ

Κριτική σε ΝΔ για τη συνάντηση πολιτικών αρχηγών: Κατώτερη των περιστάσεων

Συνεργασία όλων των κομμάτων για απομόνωση της Χρυσής Αυγής ζητά η ΔΗΜΑΡ

Για «επιλογή κατώτερη των περιστάσεων που αποδυναμώνει το κοινό δημοκρατικό πολιτικό στίγμα» κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ, ασκώντας κριτική στη ΝΔ για την άρνηση της για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος, η ΔΗΜΑΡ πρότεινε τη δημιουργία «ενός αρραγούς μετώπου όλων των κομμάτων της δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του φασιστικού κινδύνου», κάνοντας λόγο για «κοινή απειλή» που μπροστά της δεν έχει σημασία καμία πολιτική διαφορά και αντίθεση.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ΔΗΜΑΡ προτείνει την απονομιμοποίηση των πράξεων της Χρυσής Αυγής μέσα από την εφαρμογή των νόμων, την ενίσχυση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας, την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των εγκληματικών ενεργειών και την απαξίωση των απάνθρωπων ιδεών της.

«Πρέπει να αποδομήσουμε τη στρατηγική της έντασης, της βίας και του αίματος της Χρυσής Αυγής, θέτοντας πάνω από όλα την ομαλότητα» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ, η οποία αποφάσισε να επαναφέρει τις επόμενες μέρες στη Βουλή το αίτημα της πρότασης για ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, που έχει καταθέσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top