Ο Μπαρμπαρούσης μιλά για τις αγκαλιές με τον Ρουπακιά: Κανένας ρουφιάνος δεν…

Σαν άλλος σταρ μιλάει για τους…. ψηφοφόρους-θαυμαστές του!!!!

Λίγα 24ώρα μετά την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούσης ρίχνει νέο λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του….

barba.jpg
Σαν άλλος σταρ αναφέρεται στην φωτογραφία που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον ίδιο να είναι «αγκαλιά» με τον δολοφόνο του αδικοχαμένου Παύλου!
«Από τότε που εκλέχτηκα βουλευτής έχω βγάλει χιλιάδες φωτογραφίες με κόσμο που δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όπως δεν γνώριζα και τον συγκεκριμένο άνθρωπο (εννοεί τον Ρ��υπακιά) Όταν ενημερώθηκα πως κυκλοφορεί αυτή τη φωτογραφία μπήκα να την δω, για να δω αν τον ξέρω… τελικά τον άνθρωπο και στον δρόμο να τον έβλεπα, δεν θα τον γνώριζα» ξεκαθάρισε ο «Καραϊσκάκης» της Χρυσής Αυγής, όπως είναι το παρατσούκλι του κυρίου Μπαρμπαρούση, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δημοσιογράφους!

«Αυτό που με πείραξε όμως πάρα πολύ, είναι ότι τόσες μέρες ενώ σε όλα τα κανάλια έδειχναν τη φωτογραφία μου παρέα με το δράστη ούτε ένας ρουφιάνος δημοσιογράφος δε με πήρε ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει τι και πως …Αυτή είναι η δημοκρατία, να την έχουν να την χαίρονται. Τέτοια δημοκρατία εμείς δεν την θέλουμε…. » δήλωσε με πάθος ο κ.Μπαρμπαρούσης, ενώ αναφέρθηκε και στις επιθέσεις με μολότοφ, που δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (00:50 για Ρουπακιά)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top