Μήνυμα Σαμαρά: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη κατά της Χρυσής Αυγής

"Θα θωρακίσουμε τη Δημοκρατία" διαμηνύει ο πρωθυπουργός

Μήνυμα Σαμαρά: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη κατά της Χρυσής Αυγής
Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα του λαού και των πολιτικών δυνάμεων στη μάχη κατά του ναζισμού και την υπεράσπιση της δημοκρατίας επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην στυγερή δολοφονία του Π.Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά.
Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Σαμαράς δηλώνει αποφασισμένος να αντισταθεί στην εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί και να προστατεύσει το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.

«Η Δημοκρατία δεν είναι ανοχύρωτη, έχει τα μέσα να αμυνθεί στις προκλήσεις και θα τα χρησιμοποιήσει όλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η ενότητα του λαού είναι απαραίτητη για την προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας.

Σχολιάζοντας τις οικονομικές εξελίξεις εν όψει της άφιξης της τρόικας ο κ.Σαμαράς τόνισε πως «ο ανήφορος που περνάμε για να βγούμε από την κρίση σύντομα θα τελειώσει», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «ο κατήφορος του διχασμού, αν ανεχ��ούμε τη βία και την ένταση, δεν τελειώνει παρά στην καταστροφή της χώρας»

«Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία» τόνισε.

Βενιζέλος: Δεν θα επιτρέψουμε την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr ,υπογράμμισε ότι η δράση εγκληματικών οργανώσεων δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή και πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει αποσταθεροποίηση της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top