Οι τρεις πυλώνες για ένα αποδοτικό Δημόσιο δια χειρός Μητσοτάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξισώνεται με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α»

Οι τρεις πυλώνες για ένα αποδοτικό Δημόσιο δια χειρός Μητσοτάκη

«Η μεταρρύθμιση στο Δημόσιο δεν είναι μόνο η κινητικότητα. Είναι πολύ μεγάλο λάθος να το βλέπουμε έτσι. Είναι λάθος να το βλέπουν και οι πιστωτές μας έτσι. Είναι κάτι που θα έχω την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να τους εξηγήσω», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχει το πρωί της ερχόμενης τρίτης με την τρόικα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα FM", ο κ.Μητσοτάκης τόνισε πως οι κύριοι πυλώνες γι�� ένα βελτιωμένο Δημόσιο είναι τρείς:

1. Απλοποίηση δομών (αξιολόγηση προσωπικού, νέα οργανογράμματα κατοχυρωμένα με Προεδρικά Διατάγματα)

2.Απλοποίηση διαδικασιών: Πώς δηλαδή θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία εντός του Δημοσίου, αλλά και τη γραφειοκρατία στις σχέσεις κράτους-πολίτη και επιχείρησης-πολίτη.

3. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (τρόποι πρόσληψης, εκπαίδευσης, υπηρεσιακής ανέλιξης κ.λπ.)

Αναφερόμενος στην δολοφονία του 34χρονου από φερόμενο μέλος της "Χρυσής Αυγής", ο υπουργός τόνισε ότι "η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που προσομοιάζει περισσότερο σε εγκληματική συμμορία και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί με οποιοδήποτε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα". Και πρόσθεσε ότι "η πολιτική βία μπορεί να εκπορεύεται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, ωστόσο δεν εξισώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή" .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top