Απίστευτη «καταγγελία» Die Zeit: Ο Βενιζέλος πρότεινε στον Άσμουσεν «μαγείρεμα» στοιχείων!

«Έκπληκτος ο Άσμουσεν» γράφουν - Διαψεύδουν κατηγορηματικά Βενιζέλος-ΠΑΣΟΚ

Απίστευτη «καταγγελία» Die Zeit: Ο Βενιζέλος πρότεινε στον Άσμουσεν «μαγείρεμα» στοιχείων!

Σε μια απίστευτη «καταγγελία» μέσω δημοσιεύματος προχωρά η Die Ziet, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε στον Γεργκ Άσμουσεν «μαγείρεμα» στοιχείων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Μαρκ Σίριτς και Γιάνα Σίμον, η… πρόταση έγινε κατά τη συνάντησή τους στις 22 Αυγούστου, με το εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ να… πέφτει από την καρέκλα του!

«Συνομίλησαν για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, αλλά ο Άσμουσεν σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, επειδ�� ζαλίστηκε: άκουσε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης να τον ρωτά εάν μπορεί να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί. “Reorganise the figures”, είπε. Για τον Άσμουσεν, αυτά τα λόγια είναι χαρακτηριστικό της ‘παλιάς Ελλάδας’. Ξεπερασμένες, μη αποδοτικές αντιλήψεις, οι οποίες δεν βρίσκουν πια κατανόηση» αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα!

Σύμφωνα με το CNBC, ο εκπρόσωπος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών διέψευσε κατηγορηματικά το συμβάν, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- το ίδιο έχουν κάνει και κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top