Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή μηνύει Δένδια, ΜΜΕ και πολιτικούς!

Αποσύρει τους αστυνομικούς ��πό τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Δένδιας

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή μηνύει Δένδια, ΜΜΕ και πολιτικούς!

Μηνύσεις κατά πάντων προανήγγειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις στην είσοδο της Βουλής.

«Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Δένδια για ψευδή καταμήνυση αλλά και κατά όλων των τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που συκοφαντούν και απειλούν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

«Κόμματα και κανάλια εκμεταλλεύονται έναν νεκρό συμπολίτη μας με μοναδικό σκοπό να κάνουν προπαγάνδα στη Χρυσή Αυγή και να μειώσουν τη δύναμή μας. Είστε όλοι παράνομοι» συμπλήρωσε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος αρχικά αποχώρησε από το σημείο για να επιστρέψει ελάχιστα μετά και να δηλώσει: «Ασφαλώς και καταδικάζουμε το δράστη της δολοφονίας και τοπ είπαμε από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο ελληνικός λαός».

Αποσύρει τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Δένδιας

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι αποσύρει τους αστυνομικούς ασφαλείας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωση ότι η απόφαση είναι προσωρινή, έως ότου αποφανθεί η εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον φάκελο που της έχει σταλεί για τη δράση μελών και στελεχών και της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top