Μιχαλολιάκος: Περαστικός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο 45χρονος

«Θα κάνω μήνυση στον Δένδια για τη λίστα, είναι γεμάτη με ψεύδη»

Μιχαλολιάκος: Περαστικός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο 45χρονος

Ουδεμία σχέση είχε με τη Χρυσή Αυγή ο 45χρονος που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι σύμφωνα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

«Ο 45χρονος ήταν ένας περαστικός σε ένα από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Το καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή, δεν ευθύνεται το κόμμα της Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel.

«Ζητήσαμε αποδείξεις που μας συνδέουν μαζί του και αποδείξεις δεν είδαμε. Δεν είναι μέλος, το διαψεύδω κατηγορηματικά. Είναι λασπολόγοι. Δεκάδες χιλιάδες συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και πεντακόσιες χιλιάδες μας ψήφισαν. Μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας τους, στο χώρο του ή στη γειτονιά του;» πρόσθεσε ο ίδιος, δηλώνοντας ότι -όπως εκτιμά ο ίδιος- δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα το περιστατικό.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στο φάκελο που απέστειλε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως στην εισαγγελέα Ευτέρπη Κοτζαμάνη με αξιόποινες πράξεις μελών-στελεχών της Χ.Α που φαίνονται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση εγκληματικής δραστηριότητας: «Είναι ένα πλήθος ψευδών και συκοφαντικών για τη Χρυσή Αυγή γεγονότων. Θα μηνύσουμε τον Δένδια για συκοφαντική δυσφήμιση. Προσπαθεί να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη, δε σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top